У Запорізькій області лікарні переповнені пораненими окупантами

У Запорізькій області лікарні переповнені пораненими окупантами -

У Запорізькій області лікарні переповнені пораненими окупантами - фото: dw.com

Події
25 сiчня 2023 10:44

Російські військові зазначають серйозних втрат на Запорізькому напрямку. Це стосується не тільки бойової техніки, але й особового складу.

Як повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України, на Запорізькому напрямку окупанти ведуть оборонні дії. При цьому ворог продовжує зазнавати колосальних втрат у боях з нашими Силами оборони.

За інформацією Генштабу, понад 450 поранених окупантів лікують у міській лікарні окупованого міста Дніпрорудне Запорізької області. Також переповнена пораненими російськими окупантами Василівська районна лікарня Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що протягом минулої доби ситуація на нашому напрямку суттєво не змінилася. Ворог основні зусилля зосереджує на утримання зайнятих позицій, а українські військові дають їм гідну відсіч.

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, за добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Малинівка, Червоне, Залізничне, Новоандріївка, Новоданилівка, Чарівне, Мала Токмачка, Ольгівське, Щербаки, Павлівка, Полтавка, Преображенка, Гуляйполе, Оріхів, Степове, Кам'янське, Таврійське. Правоохоронці отримали 22 повідомлення про руйнування, квартир та об’єктів інфраструктури внаслідок ворожих обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах