Постраждали двоє чоловіків: у поліції розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області

Постраждали двоє чоловіків: у поліції розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області -

Постраждали двоє чоловіків: у поліції розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області - фото: zp.npu.gov.ua

Події
24 сiчня 2023 15:03

Російські війська продовжують атакувати Запорізьку область. Протягом минулої доби населені пункти обстрілювали з реактивних систем залпового вогню, авіації та артилерії.

У ГУНП у Запорізькій області повідомили, що під ворожим вогнем опинилися Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Затишшя, Успенівка, Темирівка, Чарівне, Новоданилівка, Білогір’я, Малинівка, Мала Токмачка, Гуляйпільське, Новоандріївка, Ольгівське, Щербаки, Дорожнянка, Червоне, Полтавка Пологівського району, смт Степногірськ, села Малі Щербаки, Степове та Кам’янське Василівського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти обстрілюють Запорізьку область кожен день -Окупанти обстрілюють Запорізьку область кожен день - фото: zp.npu.gov.ua

Правоохоронці зареєстрували 28 повідомлень про зруйновані домівки у Пологівському та Василівському районах. Осколками від розірваних снарядів пошкоджено майно, господарські будівлі та будинки місцевих жителів.

Під ворожий обстріл потрапили десятки населених пунктів -Під ворожий обстріл потрапили десятки населених пунктів - фото: zp.npu.gov.ua

Унаслідок ворожих обстрілів поранення отримали жителі села Успенівка Пологівського району. Чоловіків, 27 та 63 років, з осколковими та мінно-вибуховими травмами госпіталізували.

За фактами обстрілів правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Постраждали двоє людей -Постраждали двоє людей - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах