Обстріли і великі втрати ворога: яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту

Обстріли і великі втрати ворога: яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту -

Обстріли і великі втрати ворога: яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту - фото умовне: t.me/landforcesofukraine

Події
24 сiчня 2023 09:53

Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області. Наші захисники дають їм гідну відсіч.

Як повідомили у Запорізькій ОВА, протягом минулої доби ситуація на нашому напрямку фронту суттєво не змінилася. Ворог намагається втримати зайняті позиції і обстрілює населені пукти.

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Кам'янське, Степове, Полтавка, Чарівне, Малинівка, Гуляйполе, Новоданилівка, Дорожнянка, Темирівка, Червоне, Степногірськ, Малі Щербаки, Оріхів, Залізничне, Затишшя, Успенівка, Білогір'я, Мала Токмачка, Гуляйпільське, Новоандріївка, Ольгівське, Щербаки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці отримали 28 повідомлень про зруйновані будинки, квартири об’єкти інфраструктури в результаті ворожих обстрілів. Протягом минулої доби з тимчасово окупованої території нікого не вдалося евакуювати.

Стало відомо, що протягом 20-21 січня російські війська проводили наступальні дії на Запорізькому напрямку поблизу Малих Щербаків. За уточненими даними, внаслідок бойового зіткнення з підрозділами Сил оборони втрати загарбників у цей період склали понад 50 осіб, 16 з них – безповоротні. Крім того, знищено дев’ять одиниць озброєння та військової техніки різного типу (танк, шість БМП та бронеавтомобіль "Тигр"). Ще чотири одиниці пошкоджено.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах