ЗСУ зупинили просування окупантів на Запорізькому напрямку

ЗСУ зупинили просування окупантів на Запорізькому напрямку.

ЗСУ зупинили просування окупантів на Запорізькому напрямку. Фото: GeneralStaff.ua

Події
23 сiчня 2023 17:07

Російські окупаційні війська продовжують безуспішні наступальні дії на Запорізькому напрямку. Про це в останньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України розповів його речник Олександр Штупун.

Також більш детально про ситуацію у Запорізькій області повідомив аналітик і укладач фронтових мап DeepState, який повідомив, що просування ворога на ділянці Нестерянка та Новопокровка майже нема.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Запорізький відтинок. Уточнено ситуацію на ділянці Нестерянка та Новопокровка. Фактичного просування (агресора) там майже нема, а лінія бойового зіткнення там має значно вищу точність. Що стосується Білогір’я та Лугівського, то ситуація там потребує додаткового уточнення, – повідомив аналітик.

Додамо, що згідно з мапами DeepState, на цій ділянці фронту російські війська не захопили жодного села.

Нагадаємо, що для ефективного наступу в Запорізькій області росіяни не мають людських та матеріальних ресурсів, а також побоюються контрнаступу ЗСУ на цій ділянці.

Також раніше ми писали, що на Запорізькому напрямку противник проводив безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Оріхів та Гуляйполе.

А за посиланням тут ви можете дізнатися, яка "найгарячіша" точка в Запорізькій області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах