У поліції показали наслідки ворожих обстрілів у Запорізькій області

У поліції показали наслідки ворожих обстрілів у Запорізькій області -

У поліції показали наслідки ворожих обстрілів у Запорізькій області - фото: zp.npu.gov.ua

Події
20 сiчня 2023 16:45

За добу правоохоронці зафіксували 34 повідомлення про зруйновані внаслідок обстрілів будинки у Пологівському та Василівському районах.

Як повідомили у ГУНП у Запорізькій області, за добу під вогонь окупантів потрапили Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Білогір'я, Малинівка, Гуляйпільське, Чарівне, Ольгівське, Щербаки, Чарівне, Новоданилівка, Новоандріївка, Мала Токмачка, Полтавка, Дорожнянка, Степногірськ, Плавні, Приморське, Кам’янське, Степове, Малі Щербаки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти обстрілюють Запорізьку область  -Окупанти обстрілюють Запорізьку область - фото: zp.npu.gov.ua

Російські окупанти здійснили п’ять авіаційних ударів по території Пологівського району. Також ворог атакував населені пункти Василівського й Пологівського районів із артилерії, реактивних систем залпового вогню та безпілотними літальними апаратами.

Під обстрілом опинилися більше 20 населених пунктів  -Під обстрілом опинилися більше 20 населених пунктів - фото: zp.npu.gov.ua

Мешканці Гуляйпільської громади повідомили до поліції про значні руйнування житлових будинків. Майже кожна домівка – без покрівлі та вікон. Більшість людей взагалі залишилися без даху над головою.

Загарбники постійно обстрілюють будинки Оріхова. Страждають багатоповерхівки та приватні домоволодіння місцевих жителів.

Також надійшло повідомлення про обстріл Степногірська – там пошкоджена багатоповерхівка.

Правоохоронці документують усі факти воєнних злочинів і відкривають кримінальні провадження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах