РФ змінила юридичну адресу Запорізької АЕС

РФ змінила юридичну адресу Запорізької АЕС -

РФ змінила юридичну адресу Запорізької АЕС - фото: dw.com

Події
13 сiчня 2023 16:40

Росатом змінив юридичну адресу Запорізької атомної електростанції, щоб фейково "підпорядкувати" її Москві.

У НЕК "Енергоатом" пояснили, що окупанти вкотре намагаються підкреслити приналежність ЗАЕС до Росії, проте такі дії ніяк не змінюють юридичного статусу станції. В енергетичній компанії нагадали, що весь цивілізований світ вважає станцію тимчасово захопленою та вимагає повернути її під контроль України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В "Енергоатомі" також додали, що російські окупанти "віджимають" в енергодарців рухоме та нерухоме майно. Прикриваючись потреба своєї армії, вони захоплюють місцеві підприємства, щоб набити власні кишені.

Нагадаємо, що вчора уночі, 12 січня, російські окупанти нанесли удар по приватному сектору в одному з районів Запоріжжя. Ракета влучила в земельну ділянку на території будинку.  Унаслідок влучання зруйновано частину будівлі. Окрім цього, вибуховою хвилею та уламками від ракети пошкоджено ще близько 20 довколишніх осель і господарчих будівель. Також поліцейські виявили нерозірвану частину ракети і уламки ракетної частини та блоку стабілізаторів С-300.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах