Окупанти обстріляли Пологівський район: загинула жінка, двоє людей отримали поранення

Окупанти обстріляли Пологівський район: загинула жінка, двоє людей отримали поранення.

Окупанти обстріляли Пологівський район: загинула жінка, двоє людей отримали поранення. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
12 сiчня 2023 15:46

Впродовж минулої доби поліція задокументувала руйнування 25 цивільних об’єктів на території Запорізької області. Внаслідок ворожих обстрілів загинула жінка, ще двоє людей – постраждали.

Як повідомили у Нацполіції, з осколковими пораненням ніг шпиталізовано 68-річну мешканку села Преображенка. Медична допомога також знадобилася 58-річному жителю Гуляйполя, якого поранило уламком. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Гуляйполі від обстрілів потерпає житлова інфраструктура міста. Руйнувань зазнали оселі місцевих мешканців.

- Від ворожих обстрілів продовжує потерпати наше героїчне Гуляйполе. На жаль, одна жінка 1949 року народження загинула. Щирі співчуття її рідним та близьким. Також з під завалів рятувальники витягли чоловіка. Йому вже надається необхідна медична допомога. Ще одна людина отримала поранення внаслідок вчорашнього обстрілу міста, – повідомив очільник ЗОВА Олександр Старух.

Після ударів російських ракет горіли житлові будинки та господарські споруди, гаражі і обладнання місцевого комунального підприємства.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 12 січня, майже все Запоріжжя прокинулось від гучних вибухів. Окупанти гатили по об'єктам інфраструктури міста ракетами. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах