У Запорізькій області тривають важкі стрілецькі бої

Полковник СБУ розповів про ситуацію на Запорізькому напрямку.

Полковник СБУ розповів про ситуацію на Запорізькому напрямку. Фото: facebook.com/110tro

Події
11 сiчня 2023 13:03

Російські окупанти продовжують спроби наступу на Запорізькому напрямку. Зараз у нашому регіоні тривають важкі стрілецькі бої.

За словами секретаря комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, полковника СБУ Романа Костенко, на Запорізькому плацдармі українські захисники б’ються за кожен метр нашої землі. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Запорізький напрямок є найбільш ймовірним для розвитку бойових дій. Донецьк – це політичні бойові дії, якими Путін намагається виправити свої помилки. Після багатьох поразок він намагається знайти якусь перемогу. Бахмутом він хоче закрити поразку Херсона. Коли ми будемо звільняти наші території, Мелітополь та Бердянськ стануть ключовими містами, – зауважив Костенко.

За словами полковника СБУ, зараз Бахмут є найгарячішою точкою, але на Запорізькому напрямку теж тривають важкі стрілецькі бої. Українські захисники б'ються за кожну лісосмугу. Наші хлопці хоробро тримаються, але противник масово, за допомогою резервів які підійшли з Херсонського напрямку, намагається продавити нашу оборону.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах