Підтверджено знищення бази ЗС РФ у Мелітополі

Підтверджено знищення бази ЗС РФ у Мелітополі: окупанти вивозять спалену військову техніку.

Підтверджено знищення бази ЗС РФ у Мелітополі: окупанти вивозять спалену військову техніку. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
11 сiчня 2023 09:55

У ніч з 7 на 8 січня у тимчасово окупованому Мелітополі стався масштабний вибух на території заводу "Гідромаш", на якому російські загарбники зберігали свої боєприпаси.

В Мелітополі Збройні сили України знищили військову базу ЗС РФ, про це повідомили у Центрі національного опору, який функціонує при Силах спеціальних операцій Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомство офіційно підтвердило знищення військової бази Збройних сил РФ у Мелітополі.

- Підпілля й надалі допомагає продовжити сезон "бавовни" на військових об'єктах окупантів. Цього разу здетонував склад боєприпасів на території захопленого росіянами заводу "Гідромаш" у тимчасово окупованому Мелітополі, – поінформували в Центрі нацопору та додали.

Станом на ранок 11 січня окупанти продовжують розгрібати завали і вивозити техніку, що згоріла. Після вибуху окупанти вигнали вцілілу важку техніку на вулицю Воїнів-інтернаціоналістів. А вчора, 10 січня, через прохідну заводу "Мелком" виїжджали лафети зі згорілою технікою: "Уралами" та КаМАЗами. Відновленню вони не підлягають. Їх відвезли у південному напрямку, пише "Ріа-Мелітополь".

Підтверджено знищення бази ЗС РФ у Мелітополі: окупанти вивозять спалену військову техніку.Підтверджено знищення бази ЗС РФ у Мелітополі: окупанти вивозять спалену військову техніку. Фото: t.me/riamelitopol

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, гуркіт після вибуху тривав декілька годин. Вибуховою хвилею вибито вікна у сусідніх будинках, а дим над заводом клубився навіть вранці дня.

Федоров додавав, що після інциденту ЗС РФ підняли повітря авіацію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах