Окупант перед смертю встиг поскаржитися, як важко воював під Мелітополем

Окупант перед смертю встиг поскаржитися, як важко воював під Мелітополем.

Окупант перед смертю встиг поскаржитися, як важко воював під Мелітополем. Фото: facebook.com/110tro

Події
10 сiчня 2023 17:04

Російський солдат родом із Північної Осетії розповів про свої останні хвилини життя на фронті під Мелітополем, де снаряди розривалася так близько, що йому доводилося ковтати бруд від них.

Саме один із таких прильотів і став для нього смертельним. Історія окупанта поширилася в російських соцмережах, передає "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупантам давно стало зрозуміло, що на них у Мелітополі ніхто не чекає, але РФ продовжує відправляти своїх чоловіків на вірну загибель.

Зазначається, що черговий мобілізований загарбник загинув на Запорізькому напрямку внаслідок влучення артилерійського снаряда. Перед смертю він встиг побачити всі страхіття війни, яку розв'язав уряд його країни.

Так, в останньому голосовому повідомленні від 31 грудня, окупант розповів своєму другові про всі жахіття бойових дій:

- Дуже сильно нас бомблять, буквально ротом бруд ковтаю, на такій відстані снаряди падають. Мої речі на вулиці висять, куди їх діти вже не уявляю. Я їх на дерево вішаю і накриваю плащ-наметом, щоби не промокли, але так близько падають снаряди, що речі мої в дірках, – повідомив окупант.

Загарбник додав, що ЗСУ так прицільно б'ють по їхніми позиціями, що бруд летить та заповнює окопи. 

Російського окупанта ліквідували 2 січня 2023 року.

Окупант перед смертю встиг поскаржитися, як важко воював під Мелітополем.Окупант перед смертю встиг поскаржитися, як важко воював під Мелітополем. Фото: t.me/riamelitopol

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах