З початку року окупанти понад 600 разів обстріляли Запорізьку область

З початку року окупанти понад 600 разів обстріляли Запорізьку область.

З початку року окупанти понад 600 разів обстріляли Запорізьку область. Фото: t.me/starukhofficial

Події
10 сiчня 2023 09:55

З початку 2023 року російські окупаційні війська понад 600 разів обстріляли мирні міста й села Запорізької області, є поранені та загиблі серед цивільного населення.

- Від початку року понад шість сотень обстрілів по мирних містах та селищах: четверо загиблих та семеро поранених, такі цифри в етері національного телемарафону новин назвав голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Старух додав, що за 8 січня росіяни 91 раз обстріляли Запорізьку область, 70 ударів було завдано по цивільній інфраструктурі у 19 населених пунктах нашого регіона.

Наразі пропускний пункт у Василівці закритий, і з початку року лише дві людини змогли вийти пішки у бік Запоріжжя.

Він також розповів, що загарбники намагаються заборонити використання гривні на тимчасово захоплених територіях "Однак це призвело лише до того, що її курс на "чорному ринку" значно виріс".

Нагадаємо, що у Пологівському районі росгвардійці розстріляли шість російських військових, які висловили позицію про здачу в полон Силам оборони України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах