Окупанти вдарили касетними снарядами по Запоріжжю: що відомо

Окупанти вдарили касетними снарядами по Запоріжжю: що відомо.

Окупанти вдарили касетними снарядами по Запоріжжю: що відомо. Фото: t.me/starukhofficial

Події
08 сiчня 2023 10:41

У суботу, 7 січня, у Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунали потужні вибухи.

Близько 22 години у Запоріжжі повідомили про повітряну тривогу. Приблизно через декілька хвилин у місті пролунали сильні вибухи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив голова Запорізької обласної адміністрації Олександр Старух, ввечері російські окупаційні війська випустили по околицях Запоріжжя касетні снаряди.

- Вночі ворог вчергове атакував південні околиці Запоріжжя, застосувавши касетні боєприпаси. Внаслідок потрапляння ракет пошкоджено складські та інші допоміжні приміщення, – повідомив Старух.

На цю хвилину інформація щодо постраждалих відсутня. Над знешкодженням касетних боєприпасів продовжують працювати відповідні служби.

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух закликав запоріжців дотримуватися правил безпеки та берегти себе.

Окупанти вдарили касетними снарядами по Запоріжжю: що відомо.Окупанти вдарили касетними снарядами по Запоріжжю: що відомо. Фото: t.me/starukhofficial

Окупанти вдарили касетними снарядами по Запоріжжю: що відомо.Окупанти вдарили касетними снарядами по Запоріжжю: що відомо. Фото: t.me/starukhofficial

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах