Бійці ЗСУ вдарили по позиції окупантів у Токмаку (фото, відео)

Бійці ЗСУ вдарили по позиції окупантів у Токмаку.

Бійці ЗСУ вдарили по позиції окупантів у Токмаку. Фото: t.me/AFUStratCom

Події
05 сiчня 2023 12:24

Українські захисники влучили по туберкульозному диспансеру в тимчасово окупованому Токмаку. Саме там базувалися російські загарбники.

- Підтверджено вогневе ураження 3 січня місця зосередження живої сили та військової техніки окупантів в районі Токмака. Втрати противника склали близько 80 військовослужбовців пораненими та мертвими, – повідомляє Генеральний штаб Збройних сиил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше Генштаб повідомляв, що російські військові розгорнули шпиталь на базі Токмацького протитуберкульозного диспансеру. Медичний заклад був повністю заповнений пораненими військовослужбовцями РФ. Згодом з'явилась інформація, що російські лікарі почали масово звільнятися через велику кількість роботи.

Російські пропагандисти також підтвердили удар ЗСУ по військовому шпиталю в Токмаку. Серед загиблих окупантів – начальник шпиталя.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованій Василівці Запорізької області Збройні сили України знищили військову комендатуру росіян.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах