У Запорізькій області ЗСУ ліквідували та поранили більше 250 окупантів

В Запорізькій області ліквідовано та поранено до 260 окупантів.

В Запорізькій області ліквідовано та поранено до 260 окупантів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
04 сiчня 2023 11:21

У Генштабі ЗСУ підтвердили удари щодо зосередження живої сили та військової техніки ворога у Запорізькій області. Також вдалося накрити й склади боєприпасів.

Так, як повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України, 2 січня у Запорізькій області підтверджено вогневе ураження зосередження живої сили та техніки окупантів на тимчасово зайнятій території нашого регіону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Збройні сили України завдали удару по противнику одразу в кількох населених пунтах на тимчасово окупованій території Запорізької області: в районі Токмака, Мелітополя, Бердянська, Полог та Василівки.

В результаті вогневого ураження ворог зазнав втрат: знищено 2 склади боєприпасів, до 10 одиниць військової техніки різного типу, уражено 2 пункти дислокації окупантів, ліквідовано та поранено до 260 військовослужбовців збройних сил російської федерації.

Інформація щодо ліквідованих окупантів уточнюється.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах