За свята патрульні Запоріжжя склали 33 протоколи щодо п'яних водіїв

На свята запорізькі поліцейські затримали кілька десятків п’яних водіїв.

На свята запорізькі поліцейські затримали кілька десятків п’яних водіїв. Фото:pixaby.com

Події
02 сiчня 2023 15:27

У Запоріжжі поліцейські чи не щодня фіксують випадки, коли водії ігнорують закон та сідають за кермо напідпитку чи у стані наркотичного сп’яніння.

Так, на новорічних вихідних, 31 грудня та 1 січня, запорізькі патрульні склали 33 протоколи на водіїв, які сіли за кермо у станні сп’яніння. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На всіх затриманих п’яних водіїв склали протоколи за фактом керування транспортним засобом у стані сп’яніння. За це їм загрожує від 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням водійських прав.

У поліції просять запоріжців пам’ятати, що керування транспортними засобами у нетверезому стані може призвести до трагічних наслідків.

Зазначимо, що за повторне порушення упродовж року штраф буде 34 000 гривень із позбавлення водійських прав на три роки.м

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах