В Хортицькому районі Запоріжжя в пожежі загинув чоловік

В Хортицькому районі Запоріжжя в пожежі загинув чоловік.

В Хортицькому районі Запоріжжя в пожежі загинув чоловік. Фото: pixabay.com

Події
31 грудня 2022 12:25

Сьогодні, 31 грудня, о 00:48 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Рубана, що в Хортицькому районі Запоріжжя.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС у Запорізькій області, прибувши на місце події рятувальники встановили, що в кімнаті квартири на дев’ятому поверсі горять домашні речі на загальній площі 1,5 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До прибуття підрозділу ДСНС пожежу ліквідували сусіди підручними засобами. Внаслідок пожежі загинув 71-річний власник оселі.

Причину пожежі встановлюють. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Нагадаємо, що за інформацією ГУНП у Запорізькій області, минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в таких населених пунктах: Гуляйполе, Дорожнянка, Мала Токмачка, Щербаки, Залізничне, Новоандріївка, Малі Щербаки, Степове, Новоданилівка, Білогір'я, Малинівка, Чарівне, Преображенка, Полтавка, Оріхів, Кам'янське. Повідомляється про 10 руйнувань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах