Як виглядає лінія фронту у Запорізькій області

Як виглядає лінія фронту у Запорізькій області.

Як виглядає лінія фронту у Запорізькій області. Ілюстративне фото: facebook.com/zelenskiy.official

Події
29 грудня 2022 18:10

У Запорізькій області продовжуються локальні бої на території нашого регіона. Але особливо лінія фронту останнім часом не змінилася.

Як повідомили в Інституті вивчення війни, у Запорізькій області окупаційні війська намагаються втримати зайняті рубежі та оборонятися він наступу Збройних сил України. Лінія фронту пока залишається без змін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В Інституті вивчення війни показали, як зараз виглядає лінія фронту на півдні та сході України. На карті представлена остання оновлена інформація про ситуацію в Україні на 28 грудня.

Як виглядає лінія фронту у Запорізькій області.Як виглядає лінія фронту у Запорізькій області. Фото: understandingwar.org

Раніше ми писали, що на Запорізькому напрямку російські військові основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Окупанти обстрілюють позиції українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах