Загинули троє людей: у Запоріжжі сталася серйозна ДТП

Загинули троє людей: у Запоріжжі сталася серйозна ДТП -

Загинули троє людей: у Запоріжжі сталася серйозна ДТП - фото: zp.npu.gov.ua

Події
26 грудня 2022 10:35

У Шевченківському районі Запоріжжя автомобіль влетів у бетонну перешкоду. Внаслідок ДТП на місці загинули двоє людей, ще двох та саму водійку госпіталізували. Від отриманих травм вона померла у лікарні.

У ГУНП у Запорізькій області розповіли, що аварія сталася близько 22:20 у суботу, 24 грудня, на вулиці Героїв 55-ї бригади. Так, 26-річна водійка "Фольксвагена" їхала зі сторони проспекту Моторобудівників у напрямку вулиці Чарівної. Вона не впоралася з керуванням та виїхала за межі проїжджої частини на праве узбіччя, де врізалася у бетонну перешкоду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Запоріжжя сталася смертельна ДТП -У Запоріжжя сталася смертельна ДТП - фото: zp.npu.gov.ua

Удар був такої сили, що вся передня частина автомобіля була зім’ята. Внаслідок цього на місці від отриманих травм загинули двоє пасажирів – 26 та 44 років. Водійку та ще двох пасажирів 38 та 33 років госпіталізували у лікарню з ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Під наглядом лікарів жінка померла.

Правоохоронці вилучили автомобіль та помістили його на територію спецмайданчика. Відомості за фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліція звертається до свідків ДТП із проханням відгукнутись та звернутись за телефонами: 099-720-24-51, 098-987-94-44 або 102.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах