Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 26 грудня

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 26 грудня -

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 26 грудня - фото умовне: t.me/landforcesofukraine

Події
26 грудня 2022 09:51

У Запорізькій області наші військові продовжують утримувати зайняті позиції і давати гідну відсіч російським загарбникам.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, за останню добу ситуація на Запорізькому напрямку суттєво не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, протягом минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у наступних населених пунктах: Новоандріївка, Верхня Терса, Степове, Гуляйполе, Чарівне, Дорожнянка, Новоданилівка, Мала Токмачка, Ольгівське, Щербаки, Полтавка, Малинівка, Білогір’я, Малі Щербаки, Плавні, Кам’янське. До правоохоронців надійшло п’ять повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури через ворожі обстріли.

Протягом минулої доби з тимчасово окупованої території Запорізької області нікого не вдалося евакуювати.

Нагадаємо, що російські окупанти продовжують посилювати режимно-адміністративні заходи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Так, у Василівці окупанти запровадили довгу комендантську годину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах