10 пісень, які найчастіше шукали у Запоріжжі протягом тижня

10 пісень, які найчастіше шукали у Запоріжжі протягом тижня -

10 пісень, які найчастіше шукали у Запоріжжі протягом тижня - фото: freepik.com

Події
25 грудня 2022 12:36

Запоріжці стали набагато менше слухати російські пісні після початку повномасштабної війни. Яку музику городяни шукали цього тижня – розповімо у цьому матеріалі.

Зазначимо, що рейтинг опублікував сервіс Shazam, який допомагає користувачам дізнатися назву та виконавця композиції. Проте ми виключили з нього кілька пісень, які виконують російські артисти. Натомість ми вкажемо ті композиції, які йдуть у рейтингу далі.

1 місце: Lady Gaga – Bloody Mary

2 місце: Parfeniuk – Провела екскурсію

3 місце: Skofka & KALUSH – Батьківщина

Репери Kalush та Skofka випустили новий спільний трекю Спершу він став фаворитом багатьох слухачів, але в мережі помітили образливі рядки, що звучить так: "Воля – це дівчина, шо любить дім, тільки рускім би не дала". Згодом артисти пояснили, що мали на увазі зовсім інше і не хотіли нікого образити.

4 місце: DOROFEEVA – Щоб не було

Українська співачка Надя Дорофєєва випустила кліп на пісню, написану спільно з Михайлом Кацуріним. У кадрі Надя стоїть біля мікрофона і співає чуттєву пісню, а Михайло грає на гітарі. 

5 місце: Timbaland – Give It to Me

6 місце: Aerosmith – Dream On

7 місце: TVORCHI – HEART OF STEEL

Гурт TVORCHI переміг на Національному відборі, тому у травні наступного року саме ця пісня представлятиме Україну на Євробаченні.

8 місце: Eminem – Mockingbird

9 місце: Колін – Думав вона янгол

10 місце: Freddie Dredd – Limbo

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах