Окупанти облаштували військовий шпиталь на базі відпочинку у Бердянську

Окупанти облаштували військовий шпиталь на базі відпочинку у Бердянську.

Окупанти облаштували військовий шпиталь на базі відпочинку у Бердянську. Ілюстративне фото: golubschool.ru

Події
23 грудня 2022 13:27

У тимчасово окупованому Бердянську загарбники облаштували собі військовий госпіталь на території однієї з баз відпочинку.

Як повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України, через значні втрати окупанти облаштували військовий шпиталь на одній з баз відпочинку у Бердянську Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Крім того, кілька туристичних баз у цьому населеному пункті використовується для розміщення військовослужбовців окупаційних військ, – йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Раніше ми писали, що у Бердянську російські загарбники змусили медичний персонал лікарень перейти на роботу до російської установи. При цьому медики не отримають заробітню плату ще з листопада.

Нагадаємо, що російська окупаційна влада має наміри створити пункти базування і ремонту суден Військово-морського флоту РФ у тимчасово окупованих Маріуполі Донецької області та Бердянську Запорізької області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах