В селі під Запоріжжям п'яний водій збив насмерть двох пішоходів

В селі під Запоріжжям п'яний водій збив насмерть двох пішоходів.

В селі під Запоріжжям п'яний водій збив насмерть двох пішоходів. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
22 грудня 2022 15:11

Вчора ввечері, 21 грудня, в селі Петро-Михайлівка Запорізького району нетверзий водій автомобіля ВАЗ збив чоловіка та жінку. Від отриманих травм пішоходи загинули на місці ДТП.

Як повідомили в пресслужбі Нацполіції, 21 грудня близько 16:50 водій ВАЗ, рухаючись по вулиці Шевченка збив двох пішоходів, які йшли по дорозі в попутному напрямку з легковиком. 41-річні чоловік та жінка загинули.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За висновком лікаря, водій авто перебував у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіка затримали, зараз він знаходиться в СІЗО, а слідчі готують йому підозру. Автомобіль вилучено.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

В поліції просять відкугнутись свідків ДТП за телефоном (098)-98-79-444 або 102.

В селі під Запоріжжям п'яний водій збив насмерть двох пішоходів.В селі під Запоріжжям п'яний водій збив насмерть двох пішоходів. Фото: zp.npu.gov.ua

В селі під Запоріжжям п'яний водій збив насмерть двох пішоходів.В селі під Запоріжжям п'яний водій збив насмерть двох пішоходів. Фото: zp.npu.gov.ua

Чоловік та жінка загинули на місці ДТП.Чоловік та жінка загинули на місці ДТП. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах