У бік Запорізької області рухається техніка військових РФ із Маріуполя

У бік Запорізької області рухається техніка військових РФ із Маріуполя.

У бік Запорізької області рухається техніка військових РФ із Маріуполя. Фото: t.me/andriyshTime

Події
17 грудня 2022 16:22

Сьогодні, 17 грудня, у тимчасово окупованому Маріуполі було зафіксовано велику колону російської техніки та живої сили російських загарбників, яка рухалась у бік Запорізької області.

Як повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, на тимчасово окупованій території Донецької області зафіксовано рух колони техніки у напрямку Запорізької області. На два напрямки фронту: у Бердянський та у Розівський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Зранку велика кількість військової техники рухається з росії через Маріуполь. Переважно фіксують БМП та вантажіки з БК в бік Запоріжської області (обидва напрями – Бердянськ та Розівка), – повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Також повідомляється, що останніми днями в напрямку Бердянськ-Мелітополь окупанти перекидали бтр, артилерію та вантажівки з мобілізованими.

Раніше ми писали, що британське Міністерство оборони Британії повідомило, що росіяни можуть посилювати саме Запорізький напрямок, перекинувши сили з північного сектору Донбасу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах