У Запоріжжі чоловік вбив квартиранта і сховав тіло у вигрібній ямі

У Запоріжжі чоловік вбив квартиранта і сховав тіло у вигрібній ямі.

У Запоріжжі чоловік вбив квартиранта і сховав тіло у вигрібній ямі. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
16 грудня 2022 11:56

У Запоріжжі затримали чоловіка, який вбив квартиранта та намагався уникнути покарання, сховавши труп та погрожуючи вбивством співмешканці.

Як повідомили у Нацполіції, 13 грудня до поліції звернулась мешканка Комунарського району, яка помітила труп у дворі сусідів. На місце прибули копи та рятувальники. З вигрібної ями дістали тіло 47-річного чоловіка, який не мав постійного місця проживання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліція встановила, що у квітні 2022 року він проживав у пари місцевих мешканців. Під час спільного застілля у нього виник конфлікт зі співмешканцем власниці оселі. В ході сварки 56-річний підозрюваний кілька разів вдарив опонента ножем у стегно і пах. Після чого ліг спати. На наступний ранок нападник знайшов тіло загиблого квартиранта і вирішив сховати труп.

Разом зі співмешканкою тіло загиблого обмотали пакетами і викинули у вигрібну яму. Після цього зловмисник погрожував жінці вбивством, якщо вона розповість про скоєне. 

У Запоріжжі чоловік вбив квартиранта і сховав тіло у вигрібній ямі.У Запоріжжі чоловік вбив квартиранта і сховав тіло у вигрібній ямі. Фото: zp.npu.gov.ua

Раніше судимому чоловіку повідомили про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого.

У Запоріжжі чоловік вбив квартиранта і сховав тіло у вигрібній ямі.У Запоріжжі чоловік вбив квартиранта і сховав тіло у вигрібній ямі. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах