У Запоріжжі оновили графіки погодинних відключень світла

У Запоріжжі оновили графіки погодинних відключень світла -

У Запоріжжі оновили графіки погодинних відключень світла - фото: pexels.com

Події
14 грудня 2022 09:30

З 14 грудня у Запоріжжі та області будуть діяти оновлені графіки погодинних відключень електроенергії.

Як повідомили у ПАТ "Запоріжжяобленерго", нові графіки сформували для того, щоб більш рівномірно розподілити навантаження серед споживачів. Графіки поділили не тільки за чергами, але й за територіями обслуговування – Запоріжжя, Запорізький РЕМ та Вільнянський МРРЕМ. Також є окремий перелік юридичних споживачів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оновлені графіки почали діяти з 14 грудня з 03:00. Відключення розпочалися із першої черги. Орієнтовна тривалість відключення для кожної черги – три години із можливою затримкою.

У "Запоріжжяобленерго" зазначили, що 14 грудня можуть ввести аварійні стабілізаційні та екстрені стабілізаційні відключення електроенергії. Під час останніх світло може бути відсутнє довше і у більшої кількості споживачів. У випадку таких змін – повідомлять додатково.

Оновлені переліки адрес графіків погодинних відключень:

Графік відключення світла у Запорізькій області -Графік відключення світла у Запорізькій області - фото: facebook.com/zaporizhzhyaoblenergo

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах