У Запорізькій області повідомили про підозру правоохоронцям, які працюють на окупантів

У Запорізькій області повідомили про підозру правоохоронцям, які працюють на окупантів -

У Запорізькій області повідомили про підозру правоохоронцям, які працюють на окупантів - фото: pexels.com

Події
13 грудня 2022 16:50

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру чотирьом правоохоронцям із Запорізької області, які перейшли на бік ворога.

Як повідомили у пресслужбі ДБР, після початку російського вторгнення четверо правоохоронців із селища Веселе почали працювати на окупантів. Вони також агітували своїх колег зрадити присязі.

Під керівництвом окупаційної адміністрації чоловіки брали участь у створенні "народной милиции" в селищі Веселе. Окрім цього, вони проводять обшуки у місцевих жителів, забирають їхнє майно на користь окупантів, охороняють пропагандистські масові заходи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чотирьом правоохоронцям заочно повідомлено про підозру у державній зраді. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

У ДБР наголосили, що продовжують викривати зрадників та колаборантів на тимчасово окупованих територіях. У відомстві зауважили, що всі вони будуть відповідати перед українським законодавством. Дехто з них після звільнення захоплених територій вже затриманий, інші – рано чи пізно будуть знайдені.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах