Влаштовували облави і обшуки: у Бердянську правоохоронці перейшли на бік окупантів

Влаштовували облави і обшуки: у Бердянську правоохоронці перейшли на бік окупантів -

Влаштовували облави і обшуки: у Бердянську правоохоронці перейшли на бік окупантів - фото: slovoidilo.ua

Події
10 грудня 2022 16:06

Державне бюро розслідувань завершило спеціальне досудове розслідування стосовно трьох колишніх правоохоронців із Бердянська, які зрадили присязі та працюють на ворога. Обвинувальний акт направили до суду.

Як повідомили у ДБР, після захоплення міста російськими військами зрадники добровільно вступили до лав окупаційної поліції. Вони "злили" окупантам інформацію про своїх колег, брали участь в облавах на патріотів та обшуках у них.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі колаборанти продовжують працювати на окупантів, патрулюють місто та вишукують патріотично налаштованих громадян. Їх звинувачують у державній зраді. Правоохоронцям тепер загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці перейшли на бік ворога -Правоохоронці перейшли на бік ворога - фото: dbr.gov.ua

Нагадаємо, що правоохоронці викрили диякона однієї з церков Запорізької єпархії УПЦ (МП), який публічно схвалював проведення незаконного референдуму, щодо "приєднання" регіону до складу Росії. Крім цього, у своїх "дописах" в інтернеті він заперечував існування українського народу, його мови і культури. Також диякон ставив під сумнів державний суверенітет і територіальну цілісність України у міжнародно визнаних кордонах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах