У Запоріжжі під час пожежі загинула 2-річна дитина

У Запоріжжі під час пожежі загинула 2-річна дитина -

У Запоріжжі під час пожежі загинула 2-річна дитина - фото: facebook.com/DSNSZP

Події
07 грудня 2022 10:43

У вівторок, 6 грудня, у Запоріжжі сталася пожежа у будинку. Внаслідок цього загинув дворічний малюк.

Пожежа сталася близько 13:35 на вулиці Белінського у Комунарському районі Запоріжжя. На місце події негайно виїхали 15 рятувальників на трьох спецмашинах. Там вони побачили, що горіли кімнати та дах приватного будинку. Площа пожежі склала приблизно 50 квадратних метрів, розповіли у ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Запоріжжі сталася пожежа у приватному будинку -У Запоріжжі сталася пожежа у приватному будинку - фото: facebook.com/DSNSZP

До приїзду рятувальників батько виніс дитину із палаючого будинку. ДСНСники намагалися надати домедичну допомогу дворічному хлопчику, поки чекали приїзду "швидкої допомоги". Потім малюка передали медикам, які констатували його смерть.

Внаслідок пожежі загинув маленький хлопчик -Внаслідок пожежі загинув маленький хлопчик - фото: facebook.com/DSNSZP

Вогнеборці оперативно ліквідували загоряння. Причина пожежі наразі встановлюється. За фактом події відповідні органи розпочали розслідування.

Рятувальники оперативно загасили пожежу -Рятувальники оперативно загасили пожежу - фото: facebook.com/DSNSZP

Рятувальники звертаються до батьків з проханням не залишати дітей вдома без нагляду, не наражайте малечу на небезпеку, нагадуйте правила поводження із електроприладами та небезпеку ігор з вогнем.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська атакували Запорізький район ракетами та безпілотниками. Є постраждалі, у тому числі дитина.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах