Окупанти в Мелітополі вибудовують оборону Криму

Кремль зосереджує війська у Мелітополі для захисту Криму.

Кремль зосереджує війська у Мелітополі для захисту Криму. Фото: reuters.com

Події
30 листопада 2022 12:17

Щодня до Мелітополя прибуває особовий склад та техніка армії РФ. Частина йде на лінію фронту але багато залишається в місті. 

Військовий аналітик, професор Майкл Кларк повідомляє, що Росія "дуже стурбована" обороною Криму. Російські військові транспортні засоби переправляють війська до тимчасово окупованого українського Мелітополя, в той час як Кремль намагається убезпечити Кримський півострів від нападу українських військ. Про це професор повідомив Sky News.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Навколо Мелітополя вибудовують лінії оборони, зокрема, окупанти відновлюють "Вотан", який під час війни використовували їхні попередники.

- Росіяни розпочинають артилерійську дуель, зараз вони досить часто обстрілюють артилерійськими снарядами Херсон, і українцям доведеться спробувати щось із цим зробити. Я думаю, що артилерійська битва розвивається, водночас росіяни також відводять війська з Херсонського району. Вони завжди хотіли це зробити, але цікаво, що вони не відправляють їх на Донбас, як ми думали, що вони це зроблять. Вони, здається, відправляють частину військ далі на південь, до Мелітополя, бо вони дуже стурбовані обороною Криму, і тому їм доводиться розосереджувати свої війська трохи більше, ніж ми думали, судячи з того, куди ми бачимо, що колони їхньої техніки прямують, – розповів Кларк.

Нагадаємо, що у ніч на середу, 30 листопада, окупанти атаковали ракетами передмістя Запоріжжя. Одна ракета влучила у газорозподільчий пункт у Комишувасі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах