"Влада" Енергодара заявила, що не збирається залишати Запорізьку АЕС

"Влада" Енергодару заявила, що не збирається залишати Запорізьку АЕС.

"Влада" Енергодару заявила, що не збирається залишати Запорізьку АЕС. Фото: t.me/znppatom

Події
29 листопада 2022 11:44

Підконтрольна Російській Федерації "влада" тимчасово окупованого Енергодара відповіла на заяви "Енергоатому" про те, що росіяни готові залишити Запорізьку атомну електростанцію. Російські призначення це спростовують.

- ЗМІ активно розповсюджують фейки про те, що Росія нібито планує вихід із Енергодара та залишення ЗАЕС. Ця інформація не відповідає дійсності, – йдеться у повідомленні так званої "адміністрації міста".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Там додали, що зараз триває переведення персоналу під юрисдикцію “Росатому” та оформлення російських паспортів для працівників станції.

Ось тільки факти говорять протилежне. У російських ЗМІ все частіше потрапила інформація про те, що можливо доведеться виходити із ЗАЕС і передавати її під контроль МАГАТЕ. Офіційно це, звичайно, ще не оголошували, але ознаки готовності ворога до цього є.

Раніше ми писали, що російські загарбники продовжують тиск на працівників Запорізької атомної станції. Окупанти не пускають на робочі місця деяких працівників Запорізької АЕС

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах