Яка ситуація у Запорізькій області на 29 листопада

Яка ситуація у Запорізькій області на 29 листопада.

Яка ситуація у Запорізькій області на 29 листопада. Ілюстративне фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Події
29 листопада 2022 09:38

Розпочалася 279 доба повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 29 листопада – повідомили у Запорізькій ОВА.

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в таких населених пунктах: Щербаки, Чарівне, Малинівка, Залізничне, Мала Токмачка, Малі Щербаки, Гуляйполе, Дорожнянка, Ольгівське, Новоданилівка, Червоне, Новоандріївка, Степове, Кам'янське. Повідомляється про 16 руйнуваннь.

Протягом минулої доби з тимчасово окупованої території України через Василівку в бік Запоріжжя евакуйовано лише 20 осіб.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Оріхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах