У РФ прокоментували слова Котіна про те, що окупанти готуються залишити ЗАЕС

У РФ прокоментували слова Котіна про те, що окупанти готуються залишити ЗАЕС -

У РФ прокоментували слова Котіна про те, що окупанти готуються залишити ЗАЕС - фото: t.me/znppatom

Події
28 листопада 2022 12:38

У РФ почали швиденько намагаються спростовувати інформацію президента "Енергоатому", який учора заявив про ознаки того, що російські військові готуються залишити Запорізьку АЕС.

Так, коментуючи слова Петра Котіна, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що "не потрібно шукати будь-яких ознак там, де їх немає і не може бути". У такий спосіб він намагався дати зрозуміти, що окупанти не готуються залишати Запорізьку атомну електростанцію.

Ось тільки деякі факти говорять протилежне. У російських ЗМІ все частіше потрапляє інформація про те, що можливо доведеться виходити із ЗАЕС і передавати її під контроль МАГАТЕ. Офіційно це, звичайно, ще не оголошували, але ознаки готовності ворога до цього є.

Однак, як учора повідомив Котін, точно говорити про звільнення Запорізької АЕС від окупантів поки що зарано. Наразі є лише припущення, що вони готуються до такого кроку. На майданчику ЗАЕС все ще перебуває багато військової техніки, персоналу, вантажівок зі зброєю та вибухівкою. Також росіяни замінували територію станції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах