У Запорізькій області окупанти влучили в пункт видачі гумдопомоги: загинув соцпрацівник

В Оріхові окупанти влучили в пункт видачі гумдопомоги: загинув соцпрацівник.

В Оріхові окупанти влучили в пункт видачі гумдопомоги: загинув соцпрацівник. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
22 листопада 2022 12:33

Сьогодні, 22 листопада, рросійські окупанти обстрілюють місто Оріхів Запорізької області. Під удар потрапив пункт видачі гуманітарної допомоги.

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що окупанти влучили в пункт видачі гуманітарної допомоги, який розташований на території школи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті атаки загинув соціальний працівник, ще двоє людей отримали поранення.

- Жертв могло бути значно більше, але їх вдалось запобігти завдяки правильній організації роботи з видачі допомоги, коли уникається створення черг і скупчень людей та наявності поряд обладнаних укриттів, – повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

В Оріхові окупанти влучили в пункт видачі гумдопомоги: загинув соцпрацівник.В Оріхові окупанти влучили в пункт видачі гумдопомоги: загинув соцпрацівник. Фото: zp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що російські окупанти продовжують перекидати на Запорізький напрямок свою військову техніку. Вона рухається у бік тимчасово захопленого селища Розівка, що у Пологівському районі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах