В Гуляйполі окупанти обстріляли одразу 15 вулиць: зруйновано більше 30 будинків

В Гуляйполі окупанти обстріляли одразу 15 вулиць: зруйновано більше 30 будинків.

В Гуляйполі окупанти обстріляли одразу 15 вулиць: зруйновано більше 30 будинків. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
21 листопада 2022 17:57

Протягом минулих вихідних до поліції надійшло 53 повідомлення про руйнування цивільної інфраструктури внаслідок ворожих обстрілів. Найбільше постраждало місто Гуляйполе, де зруйновано більше 30 осель.

Як повідомили у Нацполіції, від ворожих обстрілів найбільше постраждала цивільна інфраструктура Гуляйполя. Окупанти накрили вогнем одразу 15 вулиць, внаслідок чого зруйновано понад 30 будинків місцевих жителів, пошкоджено територію домоволодінь, гаражі, господарчі будівлі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог вдень і вночі обстрілював населені пункти Оріхівщини. Від влучань тут спалахнули пожежі. Поліцейські зафіксували близько десятка зруйнованих будинків, пошкоджені автомобілі та приміщення магазину.

В Степногірську від обстрлів з "Градів" пошкоджено два будинки. 

Загалом за вихідні ворог обстріляв з мінометів, артилерії, систем залпового вогню близько 20 населених пунктів Пологівського та Василівського районів: Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Преображенка, Дорожнянка, Червоне, Мала Токмачка, Щербаки, Новоданилівка, Чарівне, Малинівка, Щербаки, Ольгівське, Білогір'я, Степногірськ, Малі Щербаки Степове, Кам'янське. Інформація про постраждалих до поліції не надходила.

В Гуляйполі окупанти обстріляли одразу 15 вулиць: зруйновано більше 30 будинків.В Гуляйполі окупанти обстріляли одразу 15 вулиць: зруйновано більше 30 будинків. Фото: zp.npu.gov.ua

За фактами воєнних злочинів слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах