У Запорізькій області чоловік задушив 19-річну дівчину, яка від нього завагітніла

На Запоріжжі чоловік задушив 19-річну дівчину, яка від нього завагітніла -

На Запоріжжі чоловік задушив 19-річну дівчину, яка від нього завагітніла - фото: bbci.co.uk

Події
18 листопада 2022 18:01

На Запоріжжі жорстоко вбили вагітну 19-річну дівчину. У скоєному підозрюють чоловіка, від якого чекала на дитину загибла.

Трагедія сталася у селі Дніпровка Кам'янка-Дніпровського району. У середині липня чоловік повідомив у поліцію про вбивство його сестри. Оскільки та територія довго перебувала під окупацією російських загарбників, правоохоронці розслідували справу віддалено, повідомляють у ГУНП у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті поліція з'ясувала, що за останні два місяці 19-річна дівчина мала романтичні стосунки з місцевим раніше засудженим чоловіком, від якого завагітніла. Дізнавшись про це, 23-річний чоловік не захотів брати на себе відповідальність та схиляв дівчину зробити аборт.

Під час однієї із зустрічей на території приватного будинку, де чоловік працював за наймом, у парі виник конфлікт. Під час нього чоловік задушив дівчину клейовою стрічкою, а потім перетяг її тіло до зливної ями і засинав сміттям. Убиту вагітну дівчину за кілька днів знайшли родичі та повідомили у поліцію.

Тепер раніше вже засудженому чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення або довічне ув'язнення. Йому заочно повідомили про підозру, зараз ведеться досудове розслідування.

У поліції уточнили, що розкривати злочини "наосліп" без виїзду на місце події – складніше, але можливо. Тому постраждалі на окупованих територіях можуть звертатися до Нацполіції України.

На Запоріжжі чоловік задушив 19-річну дівчину, яка від нього завагітніла -На Запоріжжі чоловік задушив 19-річну дівчину, яка від нього завагітніла - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах