У Запоріжжі викрили мережу підпільних гральних закладів

У Запоріжжі викрили мережу підпільних гральних закладів.

У Запоріжжі викрили мережу підпільних гральних закладів. Фото: freepik.com

Події
14 листопада 2022 16:01

У Запоріжжі група людей організувала незаконний бізнес, який вони маскували під приміщення, де начебто ніхто не працював. На фасадах приміщень не було ані вивісок, ані графіків роботи, а вхід до закладів був оснащений камерами відеоспостереження та дистанційним відкриттям. Доступ – тільки "перевіреним" клієнтам.

Як повідомили у Нацполіції, правоохоронці викрили дев’ять законспірованих ігрових закладів у п’яти районах міста. 12 листопада поліцейські провели обшуки у закладах. Були вилучені понад 100 системних блоків, інша комп’ютерна техніка, різноманітне обладнання для онлайн казино, чорнові записи та понад 14 тисяч гривень. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усю вилучену техніку направили на експертне комп’ютерно-технічне дослідження.

Під час обшуків правоохоронці застали адміністраторів закладів та клієнтів, які в цей час активно користувались ігровою технікою. Відносно присутніх склали 36 протоколів за азартні ігри. Всім вказаним особам вручили повістки до центрів комплектування та соціальної підтримки.

Наразі правоохоронці встановлюють організаторів незаконного бізнесу та усіх причетних до незаконного збагачення.

До суду направлені клопотання щодо накладення арешту на вилучене майно, за допомогою якого надавалися послуги у гральній сфері.

У кримінальних провадженнях за зайняття гральним бізнесом проводиться досудове розслідування. Санкція статті передбачає штраф у розмірі від 17 до 680 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.

У Запоріжжі викрили мережу підпільних гральних закладів.У Запоріжжі викрили мережу підпільних гральних закладів. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах