Окупанти вдарили "Іскандерами" по Запоріжжю: з будинків почали евакуювати людей

Окупанти вдарили "Іскандерами" по Запоріжжю: з будинків почали евакуювати людей.

Окупанти вдарили "Іскандерами" по Запоріжжю: з будинків почали евакуювати людей. ілюстративне фото: defence-ua.com

Події
12 листопада 2022 21:34

Ввечері 12 листопада у Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Загарбники обстріляли Запоріжжя "Іскандером" з касетними боєприпасами. Стали відомі подробиці ракетного удару.

За словами виконуючого обов'язки мера Запоріжжя Анатолія Куртєва, внаслідок сьогоднішньої атаки по Запоріжжю, в одному з житлових районів міста впали нерозірвані касетні снаряди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що в зоні можливої детонації нерозірваних снарядів знаходяться шість житлових багатоквартирних будинків.

- Ми вже розпочали евакуйовувати звідти людей. Частина мешканців виїхали самостійно, частину ми вивозимо муніципальним транспортом до найближчих ТІЦів. Там людей годують та за потреби надають їм медичну допомогу. Наразі заплановано, що тимчасова евакуація триватиме до завтра, – зазначив він.

Зараз будинки та прилегла до них територія знаходяться під наглядом співробітників Нацполіції.

Окупанти вдарили по Запоріжжю ракетами "Іскандер-М".Окупанти вдарили по Запоріжжю ракетами "Іскандер-М". Фото: t.me/kurtievofficial

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенко, окупанти вдарили по Запоріжжю з ракетного комплексу "Іскандер-М". Ракета містила 54-ма касетних снарядів, які не розірвалися та впали у Шевченківському районі міста поблизу шести багатоповерхівок.

Кирило Тимошенко попередив, що касетні снаряди можуть розірватися будь-якої миті і можуть рознести навіть бетонні конструкції.

Ракета містила 54-ма касетних снарядів, які не розірвалися, але можуть розірватися в будь-якої миті.Ракета містила 54-ма касетних снарядів, які не розірвалися, але можуть розірватися в будь-якої миті. Фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Нагадуємо, що якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, повідомляйте про це на 15-80 (зі стаціонарних) або за номерами:

  • (061) 787 15 80
  • (050) 414 15 80
  • (067) 656 15 80

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах