У Запоріжжі сталася пожежа у багатоповерхівці на Космосі

У Запоріжжі сталася пожежа у багатоквартирному будинку в Комунарському районі.

У Запоріжжі сталася пожежа у багатоквартирному будинку в Комунарському районі. Ілюстративне фото: gvozdi.zp.ua

Події
10 листопада 2022 15:46

Вчора, 9 листопада, у Запоріжжі сталася пожежа у багатоквартирному будинку в Комунарському районі. На місці працювали 11 рятувальників.

О 22:00 сталася пожежа в одному із житлових будинків на вулиці Олімпійській. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що в квартирі горять домашні речі на загальній площі 30 квадратних метрів. Під час оперативної розвідки із сусідньої квартири рятувальники вивели на свіже повітря 17-річну дівчину. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через сильне задимлення співробітники ДСНС працювали у апаратах на стисненому повітрі. На місці події працювали 11 рятувальників та 3 одиниці техніки.

Причину пожежі встановлюють, проводиться розслідування.

Всього впродовж доби рятувальники здійснили оперативне реагування на події, які не пов’язані з воєнними діями на території області, а саме 7 виїздів, у тому числі ліквідували 2 пожежі. Загалом за добу на ліквідацію наслідків усіх подій від ГУ ДСНС залучалося 47 рятувальників та 11 одиниць техніки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах