Війська РФ за добу 71 раз обстріляли Запорізьку область: постраждала людина

За добу окупанти обстріляли 16 населених пунктів Запорізької області.

За добу окупанти обстріляли 16 населених пунктів Запорізької області. Ілюстративне фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Події
10 листопада 2022 10:09

За останню добу, 9 листопада, армія Російської Федерації 71 раз атакувала Запорізьку область. Під ворожий вогонь потрапили 35 об'єктів інфраструктури у 16 населених пунктах.

Внаслідок атаки зруйновано 11 об'єктів. Одну людину поранено. Про це повідомив зранку 10 листопада повідомив керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області в регіоні ціллю окупантів стали наступні населені пункти: Гуляйполе, Успенівка, Тимирівка, Шевченко, Залізничне, Щербаки, Новоандріївка, Дорожнянка, Ольгівське, Мала Токмачка, Полтавка, Новоданилівка, Червоне, Степногірськ, Малі Щербаки, Кам'янське. Повідомляється про 11 руйнувань.

Очільник Запорізької ОДА Олександр Старух повідомив, що близько 07:00 10 листопада ворог двома ракетами, ймовірно С-300, вдарив по агропідприємству, що на Вільнянщіні. Пошкоджені господарські споруди і техніка. За попередніми даними, обійшлося без жертв.

Варто зазначити, що йде 260 доба повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. 

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 185 осіб, з них 29 – діти.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Оріхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах