Під Мелітополем окупанти примусово переселяють мешканців села та готуються до оборони

Окупанти готуються до оборони Мелітополя.

Окупанти готуються до оборони Мелітополя. Фото: delo.ua

Події
07 листопада 2022 15:58

За час окупації зі 150 тисяч жителів Мелітополя виїхала більша частина городян. З місцевих сьогодні в окупації залишилося від 50 до 60 тисяч людей.

За словами мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова, інші – це люди приїжджі з Донецької та Херсонської областей. Мелітопольці зазначають, що сьогодні їм рідко вдається побачити знайомого у місті. Без зайвої потреби люди на вулицю намагаються не виходити у зв'язку зі збільшенням кількістю військових.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Щодня в села Мелітопольського району заселяються по 200-300 військових Росії. Вчора повідомлення надійшло від мешканців Полянівки про те, що рашисти їх виселяють із будинків. Спершу вони зайняли будинки, з яких люди виїхали. А тепер ходять тими, які залишилися і вимагають переселитися в інші села на вибір. Мовляв, житло надають із рівноцінними умовами, – розповів Іван Федоров у прямому ефірі про ситуацію у Мелітопольському районі.

Крім того, жителі Якимівки повідомляють, що через їхній населений пункт до Полянівки вже другий день везуть бетонні плити, які вивезли з території водоканалу. Таким чинм окупанти намагаються вибудувати оборону в районі міста. Ворог намагається спорудити тут форпост для оборони під час контрнаступу ЗСУ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах