У Запорізькій області найдешевша ціна на сільськогосподарські землі

У Запорізькій області найдешевша ціна на сільськогосподарські землі

У Запорізькій області найдешевша ціна на сільськогосподарські землі - фото: freepik.com

Події
07 листопада 2022 15:56

Незважаючи на війну в Україні подорожчали сільськогосподарські землі. У середньому в країні ціна за гектар досягла 37 867 гривень. Найдешевші землі зараз – у Запорізькій області.

Як нам повідомили в Опендатабот, ринок землі знову запрацював у травні. До жовтня 2022 року вартість одного гектара землі становила 37 867 гривень, при тому, що торік у цей період ціна була 36 562 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найнижчі ціни на сільськогосподарські землі – у прифронтових областях: Харківської та Миколаївської, практично немає продажів у тимчасово окупованих частинах Запорізької та Херсонської областей.

Так, у Запорізькій області найдешевша ціна – 14 630 гривень. Найдорожча с/г земля - ​​у Львівській, Івано-Франківській областях та Києві.

У Запорізькій області найдешевша ціна на сільськогосподарські землі - джерело: ОпендатаботУ Запорізькій області найдешевша ціна на сільськогосподарські землі - джерело: Опендатабот

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах