Окупанти перекидають військову техніку з ракетами на Запорізький напрямок

Окупанти перекидають військову техніку з ракетами на Запорізький напрямок - фото

Окупанти перекидають військову техніку з ракетами на Запорізький напрямок - фото

Події
30 жовтня 2022 17:51

Під Мелітополем на трасі помітили ворожі військові вантажівки із ракетами. Вони їдуть із боку Криму на Запорізький напрямок.

Так, очевидці повідомили, що трасою їхав КамАЗ, який перевозив чотири ракети до С-300. Також їхала тентована вантажівка з особовим складом, пише РІА Мелітополь.

Окупанти перекидають військову техніку із ракетами на Запорізький напрямок -Окупанти перекидають військову техніку із ракетами на Запорізький напрямок - фото: ria-m.tv

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому на узбіччі також помітили самохідну мінометну установку "Тюльпан", яка до фронту так і не доїхала. У неї лопнув трак на гусениці.

Оккупанты перебрасывают военную технику с ракетами на Запорожское направление - фотоОккупанты перебрасывают военную технику с ракетами на Запорожское направление - фото

Нагадаємо, окупанти знову заговорили про "звільнення Запоріжжя". Цього разу вони погрожують, що "це станеться набагато швидше, ніж це можна уявити".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах