Російські пропагандисти заявили, що під час вибуху в Мелітополі загинула дитина

Російські пропагандисти заявили, що під час вибуху в Мелітополі загинула дитина.

Російські пропагандисти заявили, що під час вибуху в Мелітополі загинула дитина. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
25 жовтня 2022 17:55

Зранку 25 жовтня в тимчасово окупованому Мелітополі пролунав гучний вибух біля будівлі, де базувалась окупаційна влада та штаб ФСБ. Однако російські пропагандисти заявили, що постраждали лише цивільні, серед яких і дитина.

По інформації з РосЗМІ, що під час вибуху, нібито, загинули виключно цивільні. Усього 6 осіб. Серед них і дитина 12 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що у тимчасово окупованому Мелітополі підірвали будівлю, де знаходилася окупаційна адміністрація та штаб місцевого ФСБ. Розташовувався там й офіс самопроголошеного "губернатора" Євгена Балицького.

Раніше ми писали, що за інформацією мера міста Івана Федорова, біля приміщення, в якому ведеться ретрансляція РосЗМІ, вибухнула автівка.

Тоді РосЗМІ стверджували, що під час вибуху постраждали п'ятеро осіб, у тому числі й пропагандисти. Потужність вибуху оцінюють у 1,5-2 кілограми в тротиловому еквіваленті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах