Британська розвідка показала, як виглядає лінія фронту у Запорізькій області

Британська розвідка показала, як виглядає лінія фронту у Запорізькій області.

Британська розвідка показала, як виглядає лінія фронту у Запорізькій області. Ілюстративне фото: facebook.com/zelenskiy.official

Події
18 жовтня 2022 17:59

На Запорізькому напрямку російські військові основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Окупанти обстрілюють позиції українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

У розвідці Міноборони Великої Британії показали, як зараз виглядає лінія фронту на півдні та сході України. На карті представлено останню оновлену інформацію розвідки Міністерства оборони про ситуацію в Україні на 18 жовтня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Британська розвідка показала, як вигладає лінія фронта у Запорізькій області.Британська розвідка показала, як вигладає лінія фронта у Запорізькій області. Фото: https://twitter.com/DefenceHQ

Зазначається, що російська армія продовжує обстрілювати населені пункти вздовж лінії фронту у Запорізькій області.

Як повідомив голова Запорізької військової адміністрації, через постійну небезпеку частина жителів обласного центру виїхала: наразі приблизно чверть населення евакуювалася за межі області, ще чверть містян переїхали у села та на дачі.

За минулу добу значних ударів було завдано по Гуляйполю та Оріхову: поранено п’ять людей, серед яких одна дитина. На щастя, ніхто не загинув.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах