Російські окупанти викрали ще двох працівників Запорізької АЕС

Російські окупанти викрали ще двох працівників Запорізької АЕС.

Російські окупанти викрали ще двох працівників Запорізької АЕС. Фото: t.me/energoatom_ua

Події
18 жовтня 2022 10:04

Вчора, 17 жовтня, російські окупанти знову викрали працівників Запорізької атомної електростанції. Російські загарбники затримали та вивезли в невідомому напрямку двох посадовців станції.

Російські ядерні терористи затримали та вивезли в невідомому напрямку начальника служби інформаційних технологій Запорізької АЕС Олега Костюкова та помічника генерального директора станції Олега Ошеку. Про це повідомляє "Енергоатом".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі про їхнє місце перебування та стан нічого не відомо.

Компанія звернулася до генерального директора Міжнародного агентства з атомної енергетики Рафаеля Ґроссі та світової спільноти з закликом задіяти усі можливі заходи для звільнення працівників ЗАЕС з полону та сприяти їхньому поверненню до виконання службових обов’язків.

Варто зазначити, що це вже не перше викрадення працівників Запорізької АЕС.

Зокрема, 10 жовтня росіяни викрали заступника генерального директора Запорізької атомної електростанції Валерія Мартинюка. А  30 вересня генеральний директор Запорізької АЕС Ігор Мурашов був затриманий російським патрулем дорогою від станції до Енергодара. Він був звільнений з полону 3 жовтня.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах