У Запорізькій області окупанти крадуть із лікарень автомобілі швидкої допомоги

У Запорізькій області окупанти крадуть із лікарень автомобілі швидкої допомоги.

У Запорізькій області окупанти крадуть із лікарень автомобілі швидкої допомоги. Фото: dumskaya.net

Події
17 жовтня 2022 16:04

Російські окупанти забирають абсолютно усе, що трапляється їм на шляху. Цього разу  вони викрали автомобілі швидкої допомоги у тимчасово окупованому Мелітополі.

Так, окупанти забрали у медичних працівників автомобілі, на яких вони перевозили пацієнтів. Вже звичні для нас "Рено" та "Пежо", але, імовірно, занадто сучасні для окупантів. Про це в ефірі одного з телеканалів розповів міський голова Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами місцевих жителів, замість викрадених автомобілів росіяни равезли російські УАЗи, на яких вже давно не їздять навіть у глухих селах Мелітопольського району. При цьому свій "транспорт" окупанти мітять Z-ками.

За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, російські окупанти крадуть все. Адже розуміють, що їх термін перебування в Мелітополі закінчується.

Крім того, раніше Федоров повідомляв, що морги Мелітополя переповнені трупами нещодавно мобілізованих російських військових, яких привозять практично кожного дня.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах