У Запоріжжі сталися дві смертельні ДТП

У Запоріжжі сталися дві смертельні ДТП.

У Запоріжжі сталися дві смертельні ДТП. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
15 жовтня 2022 15:13

Впродовж доби у Запоріжжі сталися дві аварії, які призвели до загибелі пішоходів. 

Як повідомилили у Національній поліції в Запорізькій області, 14 жовтня о 19:00 легкова автівка Volkswagen Crafter збила 61-річного чоловіка на проспекті Соборному. Від отриманих травм пішохід помер у кареті "швидкої". 40-річний водій автівки був тверезим. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

15 жовтня о 06:00 автомобіль Chevrolet скоїв наїзд на 74-річного чоловіка на вулиці Чарівній. Постраждалий загинув на місці ДТП. За висновками медиків 35-річний водій "Шевроле" не перебував у стані сп’яніння. 

Обидві смертельні ДТП сталися у темну пору доби на нерегульованих пішохідних переходах. Розпочаті кримінальні провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Свідків ДТП, а також водіїв, які могли зняти на відео аварії, просять звернутися за телефонами: 098- 590- 65- 92 або на спецлінію 102.

У Запоріжжі сталися дві смертельні ДТП.У Запоріжжі сталися дві смертельні ДТП. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах