У зруйнованому будинку в Запоріжжі загинув батько гравця ФК "Металург": футболіст і мама у лікарні

У зруйнованому будинку в Запоріжжі загинув батько гравця ФК "Металург": футболіст і мама у лікарні.

У зруйнованому будинку в Запоріжжі загинув батько гравця ФК "Металург": футболіст і мама у лікарні. Фото: iz.com.ua

Події
10 жовтня 2022 17:26

Російські окупанти продовжують нещадно обстрілювати Запоріжжя. Внаслідок одного з таких обстрілів постраждав футболіст місцевої команди "Металург" 17-річний Данило Кравчук. 

Одна з ракет, яку випустили російські військові по Запоріжжю, влучила в будинок, де мешкав футболіст разом з батьками. Інформацію про поранення Данила Кравчука повідомив його тренер в ДЮСШ "Металург" Олег Локов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тоді Данило з матір'ю отримали поранення та були госпіталізовані. Батько футболіста загинув. Внаслідок ракетного обстрілу було зруйновано 5 будинків. 17 людей загинули.

Партнер Кравчука по "Металургу" Дмитро Піддубний оголосив збір коштів на допомогу та реабілітацію родини Кравчука. Надати фінансову допомогу Данилові Кравчуку – 5355571274001866 (Monobank).

Варто відзначити, що Данило Кравчук є вихованцем місцевої футбольної школи. Коли виступав у Запоріжжі за "Металург U-17", був у п’ятірці кращих асистентів чемпіонату ДЮФЛУ.

З початку 2022 року виступав у Латвії, де виступав в еліт групі U-18 за команду "Рига", а також за команду "Саласпілс" в Першій лізі. Разом з цією командою пробився до 1/8 фіналу Кубка Латвії.

В серпні 2022 року повернувся до України, де підписав трирічний контракт із запорізьким "Металургом".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах