Володимир Зеленський відреагував на ракетні удари по Запоріжжю

Володимир Зеленський відреагував на ракетні удари по Запоріжжю

Володимир Зеленський відреагував на ракетні удари по Запоріжжю - фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Події
09 жовтня 2022 10:31

Президент України відреагував на ворожий обстріл Запорожжя.

- Знову Запоріжжя. Знову жорстокі удари по мирних людей. У житлові будинки, прямо посеред ночі. Вже зараз відомо про 12 загиблих. 49 постраждалих у лікарні, із них 6 дітей. Абсолютна підлість. Абсолютне зло. Нелюди та терористи. Від того, хто віддав цей наказ і всіх, хто цей наказ виконав. Вони відповідатимуть. Обов'язково. Перед законом та перед людьми, – написав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 9 жовтня, російські військові знову атакували Запоріжжя. Вони використали тактичну авіацію для ракетного удару. За попередньою інформацією голови Запорізької ОВА Олександра Старуха, літаки випустили по місту 12 ракет. Більшість із них поцілили у багатоповерхівку та приватні будинкі в одному з районів Запоріжжя. Відомо, про щонайменше 12 загиблих. Анатолій Куртєв повідомляє вже про 17 загиблих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах