Втрати військ Росії у Запорізькій області за добу

Втрати військ Росії у Запорізькій області за добу.

Втрати військ Росії у Запорізькій області за добу. Ілюстративне фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Події
08 жовтня 2022 17:11

Українські захисники продовжують завдавати втрат ворогу на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. В Генштабі ЗСУ підтвердили успішне ураження особового складу та техніки противника за попередні дні.

Так, підтверджено інформацію про знищення складів з боєприпасами ворога, 5 жовтня поблизу населеного пункту Кінські Роздори. Також продовжують зазнавати втрат підрозділи противника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, в районах населених пунктів Пологи та Токмак Запорізької області, внаслідок обстрілів підрозділами Сил оборони районів скупчення живої сили противника, ворог втратив близько 85 осіб пораненими. Інформація про загиблих уточнюється.

На тимчасово захоплених територіях Запорізької області противник намагається активізувати заходи з дискредитації підрозділів Збройних Сил України. Для створення фейкового контенту додатково залучаються спеціальні кореспонденти російських ЗМІ.

Підрозділи Запорізької окремої бригади територіальної оборони продовжують виконувати поставлені завдання, ведуть оборонні дії, завдаючи втрат противнику по всій довжині лінії фронту у зоні відповідальності. Підрозділи Нацполіції продовжують виконувати завдання щодо забезпечення громадського порядку, здійснюють патрулювання та супровід колон. Підрозділи ДСНС перебувають у підвищеній готовності. На територіях, де продовжуються бої, після закінчення артобстрілів залучаються для ліквідації наслідків надзвичайних подій, очищають місцевість від мін та вибухонебезпечних предметів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах